FŐOLDAL RÓLUNK JÁTÉKPEDAGÓGIA TEHETSÉG TANÁCSADÁS VÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓ KAPCSOLAT
.
Üdvözöljük a Hétpróbás Játékboltban!
Családi vállalkozásunk elsősorban fejlesztő játékok forgalmazásával foglalkozik. Saját tapasztalatunkat szeretnénk megosztani minden olyan szülővel, akinek fontos a tartalmas időtöltés és az, hogy a gyermekének olyan alapokat, útravalót adjon, amellyel örömteli és sikeres lesz a tanulás az iskolában. A játék mindeközben a családnak is közös élményt, és felhőtlen szórakozást biztosít. Mi ezt kaptuk és adtuk gyermekünknek ezeken a játékokon keresztül. Eszter lányunk most 8 éves, harmadikos általános iskolás, és hiszünk benne, hogy azért veszi könnyedén az akadályokat, mert azokon a remek játékokon nevelkedett, amelyek ezen a honlapon egytől egyig elérhetők. Mára összetett stratégiai társasokkal is játszunk, amit mi felnőttek is nagyon élvezünk. Szintén személyes tapasztalatunk, hogy a játékokkal a kimondottan tehetséges gyerekek éppúgy szívesen játszanak, mint a speciális nevelési igényű kortársaik. Ezek a játékok nem olvasni, számolni, írni tanítanak, hanem olyan kompetenciákat fejlesztenek, ami az ismeretek elsajátítását, rugalmas gondolkodást, problémamegoldást, összefüggések vizsgálatát, logikai következtetést, stb. segíti.
Vezérelvünk, mely minden játék lényege: "Örömöt adni!"
Elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy minden játékunk egy-egy gyöngyszem, kiváló játékfejlesztők munkájának eredménye. Kínálatunkba való bekerülésük hosszas válogatás eredménye, amelybe szülőket, valamint a tehetségfejlesztés területén nagy gyakorlattal rendelkező pedagógusokat is bevontunk. Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, akad olyan játékunk is melynek magyar fordítását elsőként mi közöljük. A tartalmas együttlétet kiemelten fontosnak tartjuk, ezért olyan játékok is megtalálhatók a kínálatban, melyek remek kikapcsolódást és sok vidám percet nyújtanak az egész család vagy éppen egy jó baráti társaság számára is.
Igyekszünk a játékleírásokkal segíteni a választásban, ezért mindenhol feltüntettük, hogy milyen korosztálynak ajánljuk és elsősorban mely készségeket, képességeket fejleszt. Amennyiben marad bármilyen megválaszolatlan kérdés,- pl. "8 éves a gyermekem, nem tudom eldönteni, melyik játékot válasszam"- érdeklődjön a következő e-mail címen: hetprobasjatekbolt@gmail.com, vagy kérjen telefonon tanácsot: 30/ 34 34 979, 30/ 69 51 844.

A Hétpróbás Játékbolt nevében a játékokhoz jó szórakozást, és sok-sok közös élményt kívánunk minden családnak, baráti társaságnak!

Fodor Tibor, Sashalmi Szilvia, Fodor Eszter
.