FŐOLDAL RÓLUNK JÁTÉKPEDAGÓGIA TEHETSÉG TANÁCSADÁS VÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓ KAPCSOLAT
.

Kedves Vásárlónk!

 

15000 Ft-os vásárlási összeg felett az ország Pick Pack Pontjaira ingyenes kiszállítást biztosítunk Önnek!Mi is az a Pick Pack Pont?

Szolgáltatásunkkal a kényelmes és gazdaságos vásárlás lehetőségét nyújtjuk Önnek!

Az ország 190 városában megtalálható több mint 600 Pick Pack Pont segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont-ok Relay és Inmedio, PLAYERSROOM, PlayMAX, SPORTFACTORY üzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak. Közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele! Átvevőhelyek közé tartoznak még a MOL, OMV, Avia, Avanti töltőállomások, melyek a gépjárművel közlekedők, a CO-OP Star boltok pedig a vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítést küldünk, melyet követően csomagját azonnal átveheti, egészen az értesítést követő 5. munkanapig az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 - 20.00 óráig tart, benzinkutaknál pedig éjjel-nappal.

A Pick Pack Pont-ban történő átvétel 15 000 Ft FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN VÁLASZTHATÓ!
Tájékoztatjuk, hogy Pick Pack Pontos vásárlásával kötelezettséget vállalt a termék határidőn belüli átvételére!


*Mikor válassza a Pick Pack Pont-ot?
Az olcsósága mellet a Pick Pack Pont további előnyei közé sorolható: ha Önnek gondot okoz a megfelelő időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget!

**Még milyen előnyökkel jár a Pick Pack Pont-i átvétel?
A Pick Pack Pont-i átvétel gyors és kényelmes. A készpénzes fizetés mellett a Pick Pack Pontok többségében lehetősége van bankkártyával történő fizetésre is. Ráadásul a csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetők!

***Hogyan kérhetem a Pick Pack Pont-i átvételt?
Amennyiben megrendelése eléri a 15 000 Ft-os értéket, választhatja a Pick Pack Pont-os átvételt. Ekkor egy listából kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb átvevőhelyet, és kérheti, hogy a csomagot oda kézbesítsük.
A Pick Pack Pont-i átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassa ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezze fel a rendelés azonosító számát!

 

Az egyes Pick Pack Pontok nyitva tartását és a fizetési lehetőségeit az alábbi linken tekintheti meg: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

 

 

Az egyéb fizetési módokat a Vásárlási tájékoztató tartalmazza!Jó válogatást!
www.hetprobasjatek.hu

 

 

 

.